Ticket #692 (new Bug report)

Opened 8 years ago

Last modified 4 years ago

wifidog client disconnects everynow and then

Reported by: Monica Owned by: RPD
Priority: high Milestone: Not yet assigned to a Milestone
Component: Auth server, Authentication, permissions and access control Version: Gateway 1.1.5
Keywords: wifidog client disconnects Cc:

Description

Everything running perfect, but suddenly, wifidog client crashes after this message:

7][Wed Jan 27 11:11:13 2010][9532](fw_iptables.c:511) Locking client list [7][Wed Jan 27 11:11:13 2010][9532](fw_iptables.c:511) Client list locked [7][Wed Jan 27 11:11:13 2010][9532](fw_iptables.c:516) 10.1.7.183 - Updated counter.outgoing to 11830 bytes. Updated last_updated to 1264587073 [7][Wed Jan 27 11:11:13 2010][9532](fw_iptables.c:521) Unlocking client list [7][Wed Jan 27 11:11:13 2010][9532](fw_iptables.c:521) Client list unlocked [7][Wed Jan 27 11:11:13 2010][9532](fw_iptables.c:510) Read outgoing traffic for 10.1.1.129: Bytes=16146 [7][Wed Jan 27 11:11:13 2010][9532](fw_iptables.c:511) Locking client list [7][Wed Jan 27 11:11:13 2010][9532](fw_iptables.c:511) Client list locked [7][Wed Jan 27 11:11:13 2010][9532](fw_iptables.c:516) 10.1.1.129 - Updated counter.outgoing to 16146 bytes. Updated last_updated to 1264587073 [7][Wed Jan 27 11:11:13 2010][9532](fw_iptables.c:521) Unlocking client list [7][Wed Jan 27 11:11:13 2010][9532](fw_iptables.c:521) Client list unlocked

Change History

follow-up: ↓ 2   Changed 8 years ago by gbastien

Please use the mailing list for this kind of support request.

Could you be more specific about the symptoms of the crash (not redirecting anymore, process not running, need to restart router, etc)? And are those the last logs you get from running wifidog -f -d 7 after it "crashes"?

You may try running the latest gateway version 20090925 or compile from svn. Some bugs have been corrected since 1.1.5 and that might solve the problem

in reply to: ↑ 1   Changed 8 years ago by anteloviera@…

Replying to gbastien: Hi, thanks for your reply. Sorry about the mailing list -I´m new and still do not know how this works-

After running wifidog - f -d 7 it just works fine, but sometimes after a while -sometimes 10 minutes or 1 or 5 hours - it just stops running, so users alreday logged can surf but if you want to log on you can´t.

I´ll try what you said

thanks in advance

  Changed 4 years ago by anonymous

I have a wifidog machine with the same problem/error

im running the last version 20090925.

In forums.. exits a thread with this problem, but no shown any solution. ¿Can anyone give me any help? Thanks

The thread it named "Wifidog Process Hangs"

Note: See TracTickets for help on using tickets.