Ticket #405 (closed Bug report: wontfix)

Opened 11 years ago

Last modified 9 years ago

I've run wifidog gateway, but the display error is ...

Reported by: tanakorn@… Owned by:
Priority: low Milestone: Gateway 1.1.5
Component: Auth server, Feature request Version: Gateway 20090925
Keywords: Cc:

Change History

Changed 11 years ago by Robin Jones

Please use the mailing list for help on installation.

but as a quick answer, it sounds like you are missing that library, can you please be more specific.. i.e what distro, did you follow instructions etc.

Changed 11 years ago by anonymous

i follow the debian guide in the site, but it's displaying this error! i'm using debian lenny

Changed 11 years ago by benoitg

  • status changed from new to closed
  • resolution set to wontfix

Ok, more detail on the problem here:  http://www.nabble.com/%22error-while-loading-shared-libraries:-foo.so.0:-cannot-open-shared-object-file:-No-such-file-or-directory%22-td14365361.html It's an automake/autoconf problem on Linux.

Unless somebody can find a clean fix, the workaround is to run "sudo ldconfig" right after "sudo make install"

It would be nice if you could update the documentation a FAQ with this workaround.

Changed 11 years ago by anonymous

AuthServer? is not set

(conf.c:799) Configuration is not complete, exiting...

Changed 10 years ago by edmundgomez

  • status changed from closed to reopened
  • resolution wontfix deleted

Changed 10 years ago by Dinesh

type this command in gateway server:

ldconfig

Changed 10 years ago by benoitg

  • status changed from reopened to closed
  • resolution set to wontfix

Changed 9 years ago by jodoreps

  • version set to Gateway 20090925
  • description modified (diff)
Note: See TracTickets for help on using tickets.