Ticket #291 (closed Bug report: fixed)

Opened 12 years ago

Last modified 11 years ago

I'm getting an Unable to fing the default network! error after creating Admin account in install

Reported by: support@… Owned by:
Priority: normal Milestone:
Component: Auth server, Install script Version:
Keywords: Unable to find default network Cc:

Description

Administration account

Fatal error: Uncaught exception 'Exception' with message 'Network::getDefaultNetwork: Fatal error: Unable to find the default network!' in /var/www/wifidog-auth/wifidog/classes/Network.php:148 Stack trace: #0 /var/www/wifidog-auth/wifidog/install.php(1158): Network::getDefaultNetwork() #1 {main} thrown in /var/www/wifidog-auth/wifidog/classes/Network.php on line 148

Change History

Changed 12 years ago by wifidog@…

kept having the same issue. Changing the default setting causes this.

Authenticator parameters 'default-network' The explicit parameters to be passed to the authenticator. Example: 'my_network_id', '192.168.0.11', 1812, 1813, 'secret_key', 'CHAP_MD5'

You have to leave it as 'default-network'

Took me three reinstalls to finally figure this out. Probably should be mentioned somewhere ;-)

Good luck!

Changed 11 years ago by dondruce@…

Same problem, found same solution, but most important point is the lack of documentation as to what the Authenticator parameters is used for. What is the setting related to, AND the difficulty in tracking down such errors using the error info generated. Perhaps there should be a list of variables that could be consulted.

Unable to find the default network!' in /var/www/wifidog-auth/wifidog/classes/Network.php:<< How should we use this information ?

Changed 11 years ago by benoitg

  • priority changed from blocker to normal
  • milestone WifiDog Auth Server 2.0 deleted

Changed 11 years ago by benoitg

  • status changed from new to closed
  • resolution set to fixed

Ok, added a big fat warning (tm) to the UI in [1251].

Note: See TracTickets for help on using tickets.